SERVEIS DEL PORTAL
Avui és dimarts, 25 de gener del 2022 i és Santa Elvira

  Cróniques del Pou
  Notícies Manresanes
  Alta bústia gratuïta
  Canvi dades bústia

  ACCESS WEBMAIL
 Usuari:
 Password:
 
  ESTAT PORTAL

  Bústies Gratuïtes: 7837


Avís legal

1.- INTRODUCCIÓ

1.1 - Altecom (Alta Tecnologia en Comunicaciones S.L.) amb NIF: B-61.877.031 és el titular del Portal de Manresa, manresa.net.

1.2 - Ens referim com a usuari/client a tota aquella persona que utilitzi algun del serveis del portal o simplement visiti alguna de les seves pàgines.

1.3 - Manresa.net té la seu social al C/ Barcelona, 2 - 08240 Manresa. Telèfon d'atenció al client: 902123902, s'ofereix el servei d'atenció al client en horaris d'oficina els dies laborals.

 

2.- SERVEIS

2.1 - Els serveis que ofereix manresa.net per als usuaris són en tot moment gratuits excepte algun cas en concret. Alguns serveis que ofereix el portal requereixen el previ registre com a usuari d'aquest. En oferir un servei gratuït, l'usuari ha d'acceptar les normes que imposa manresa.net, qualsevol usuari que les infringeixi podra ser donat de baixa sense previ avís.

2.2 - Cap servei que ofereix el portal pot ser emprat per a activitats que contradiguin alguna llei de l'estat espanyol o la moral en general. Tampoc es poden utlitzar per a activitats publicitàries o de tipus comercial, per a usos comercials cal contactar amb l'administració del portal (mirar secció 1.3 d'aquest document).

2.3 - L'usuari, en donar-se d'alta a manresa.net, indicarà la seva pròpia contrasenya. En cas de que l'usuari l'oblidés, aquest hauria de contactar amb l'administració del portal trucant al telèfon 902123902, haurà de solicitar la contrasenya i indicar les dades que va introduir en donar-se d'alta: usuari, nom, cognoms, DNI, etc...

2.4 - Manresa.net no es responsabilitza del contingut de les pàgines que els usuaris del portal tinguin en aquest. Fent una excepció, aquelles pàgines que continguin pornografia o material que infringeixi la llei Espanyola, serà donada de baixa immediatament sense previ avís.

2.5 - Manresa.net en cap moment garanteix que mantingui una còpia de seguretat del contingut de les pàgines web dels usuaris que utilitzin aquest servei del portal, en cas de perdua de les dades.

 

3.- PRIVACITAT

3.1 - L'usuari accepta que les dades personals facilitades al portal, puguin ser donades d'alta a les bases de dades de manresa.net per a poder realitzar estadístiques o per ús publicitari de nous serveis o per informar d'incidències als usuaris.

3.2 - Els programadors del portal han adoptat totes les mesures de seguretat conegudes fins al moment per a poder assegurar la protecció de totes les dades personals subministrades per part de l'usuari. Tot i això, manresa.net no pot garantitzar que el sistema sigui 100% invulnerable d'aquestes dades a través de la xarxa.

 

4.- CONDUCTA DE L'USUARI

L'usuari accepta que tota l'informació (dades, texts, fotos, gràfics, missatges i altres materials) i el contingut de la web allotjada a manresa.net, serà exclusivament responsabilitat de la persona on el mencionat contingut ha estat originat. Això significa que l'usuari, i no manresa.net, és plenament responsable de tot el contingut que es posi a disposició dels altres usuaris.

Manresa.net no acceptarà cap responsabilitat dels continguts de les pàgines que es puguin considerar ofensius, indecents o inacceptables. Manresa.net borrarà el contingut de la web sense previ avís si aquest incumpleix la normativa establerta per l'administració del portal.

S'obliga a l'usuari a NO utilitzar els serveis de manresa.net per fer el següent:

a. Posar a la disposició dels altres, per correu, web, etc... continguts il·legals, danyins, molestos, amaneçadors, abusius, difamatoris, vulgars, obscens, invasors de la intimitat de tercers, odiosos, racistes, en definitiva, continguts inacceptables.

b. Fer-se passar per qualsevol altre persona, entitat o organització.

c. Violar amb o sense intenció qualsevol llei aplicable, ja sigui local, de les comunitats autónomes, nacional...

d. Acosar d'alguna manera a tercers.

e. Enviar publicitat massiva des d'una bústia manresa.net.


  © Altecom, 1999-2009
Pàgina Principal      Crèdits      Avís legal